A Látás-Mód Alapítvány a Látássérült Emberek Oktatásáért honlapja :: alapítványunkról
 

A Látás-Mód Alapítvány a Látássérült Emberek Oktatásáért honlapja

Kontrasztos mód
Switch to english
Zu Deutsch wechseln

Alapítványunkról

Mi, az Alapítvány megálmodói és létrehozói azt tekintjük elsődleges célunknak, hogy a megszerzett tudásunk és tapasztalatunk révén segíthessünk Önnek.
Segíthessünk, ha Ön látássérültként éli életét. Segíthessünk, ha a családi, baráti, ismerősi körében él látássérült személy. Vagy segíthessünk akkor is, ha Ön szeretne segíteni látássérült embereknek, de még nem tudja, hogyan tegye ezt meg.
Munkatársaink között vannak a látássérült gyermekek, illetve felnőttek oktatása terén sokéves tapasztalattal rendelkező gyógypedagógusok, a látás elvesztésének feldolgozását segítő pszichológus, az informatikai eszközök használatában jártas szakemberek, de a legfontosabbak azok a látássérült barátaink, akik született vagy felnőtt korban látássérültté vált személyként saját életükön, tapasztalataikon keresztül a leghitelesebb támogatást tudják adni Önnek.
Az Alapítvány célja, hogy széles körű szolgáltatásain keresztül javítsa a látássérült emberek életminőségét, segítse társadalmi (re)integrációjukat.
Működési területünk elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye, de egyedi elbírálás alapján az ország más területén élők is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.
Köszönjük, hogy időt szánt szervezetünk megismerésére!
Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan személyesen is üdvözölhetjük!
Kérjük, keressen minket elérhetőségeinken keresztül!
Weisz Ildikó, a kuratórium elnöke
Készítette: (Zörgő Zoltán) z o l t a n (pont) z o r g o (kukac) g m a i l (pont) c o m